Inbreker uitgenodigd voor feestje en de Mac

Iets positiefs halen uit de diefstal van je auto waarbij een ruitje werd ingetikt, het is Elbert-Jan van Os uit de wijk Blokhoeve in Nieuwegein gelukt. Geen groter bereik heeft hij kunnen creëren met zijn video op Facebook waarop hij de dader uitnodigt om te komen naar het ‘Connect Youth Event’ in Wijk bij Duurstede. De video is inmiddels 49.000 keer bekeken. Het evenement vindt plaats op 18 juni aanstaande.

In zijn oproep nodigt de Nieuwegeiner de dader uit om te komen naar het evenement. Hij vergeeft hem en trakteert de dader, als hij komt, zelfs op een Big Mac na afloop.

Connect Youth Events zijn maandelijkse evenementen waar iedereen welkom is. Ons doel is om jongeren uit de regio met elkaar en God te connecten. Het doel van deze events is een plek creëren waar jonge mensen uit de regio elkaar en God beter kunnen leren kennen. Zowel jongeren die God kennen als jongeren die Hem niet kennen zijn meer dan welkom. Mocht je willen komen zorg dan dat je op het feestje verschijnt met een leuk cadeau. Klik hier voor originele cadeau suggesties.

We zouden bijna denken: Een mooie marketing stunt anno 2017. Kosten? Een klein autoruitje die ook nog wordt vergoed door de verzekering. Hier de video.

4 thoughts on “Inbreker uitgenodigd voor feestje en de Mac

 1. Bas

  Wat een sukkel zeg, zieltjes winnen voor het feestje van je denkbeeldige vriendje.
  Altijd jammer als die jongelui wel stoppen met in Sinterklaas te geloven, maar niet de volgende stap zetten en inzien dat god ook een verzinsel is.

  1. Pieter-Jan

   Hoi Bas,

   Wat een grote woorden! Jammer dat je zo negatief reageert op zo een mooie boodschap. Stel je zelf voor de verandering eens open op! Want ook jij bent altijd van harte welkom in de kerk 😉

   Pieter-Jan

   1. Bas

    Tja, Pieter-Jan, wat jij een “mooie boodschap” noemt, is in mijn ogen grenzeloos naïef. Maar goed, als je zo graag in een sprookje wil leven: ga je gang. Ik ga voor mijn portie sprookjes wel naar de Efteling.

 2. Elbert-Jan

  Bas, topper. God houdt onvoorwaardelijk van je! Mocht je ooit een keer willen weten hoe ik er persoonlijk in sta mag je me altijd berichten via Facebook. Waar ik in geloof is niet een religie of een redenatie, maar een relatie met de levende God!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren