Ik woon in de wijk Jutphaas en wel hierom

Nieuwegein kent tien verschillende wijken, sommige samengevoegd tot een. De een wat groter dan de ander of meer groener dan de een. Soms wat ouder omdat de ander jonger is. In de een is het wat drukker maar in deze wijken wordt geleefd, gewoond en plezier gemaakt. Maar hoe vinden we het nu in ‘onze wijk.’

Bart van Rooijen en Mirjam Bruin trekken er de komende weken op uit om de bewoners aan het woord te laten en te vertellen over hun wijk. Hoe zijn ze er terecht gekomen en wat maakt hun wijk nu zo speciaal. U gaat dat allemaal zien in een aantal korte filmpjes. Alle wijken komen aan de beurt. We gaan steeds dieper de wijk in. De eerste aflevering ging over de wijk Batau-zuid.

Afgelopen zomer zijn Mirjam en Bart al begonnen met het maken van de filmpjes en geven een leuke kijk op hoe de bewoners hun omgeving ervaren. Wilt u ook met Mirjam en Bart wandelen door uw wijk? Meld u dan aan via redactie@pen.nl en wij nemen contact met u op.

Deze week de vijfde aflevering. Hierin vertelt Tilly wat zij vindt van de wijk Jutphaas. Op deze pagina ziet u alle eerder opgenomen korte filmpjes.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren