Ibiza Fair weer op de Galecopperzoom

Op zondag 9 juni aanstaande vindt de tweede editie van de Ibiza Fair plaats. Op de Galecopperzoom 1 naast het Petanque Centrum kunnen de bezoekers weer genieten van een markt met allerlei kramen, voor ieders wat wils. Zo vind je er een markt met nieuwe kleding, vintage kleding en is er voor de kleinste onder ons een kinderkleedjesmarkt georganiseerd. Kinderen die hun spullen ook willen verkopen kunnen zich nog aanmelden voor een mooie plek. Aanmelden kan via: standhouders@nieuwegeinsociaal.nl.

Gedurende de dag zijn er allerlei activiteiten. Zo kunnen de kinderen knutselen of lasergamen en voor de allerkleinsten is een springkussen en ballenbak aanwezig. Ook zullen er diverse workshops worden gehouden. Galecop Sociaal is aanwezig met een ‘weggeefhoek’ met tweedehandsspullen die gratis meegenomen kunnen worden.

Zanger Danny Temming komt zingen. Wil je meedoen aan de loterij? Dan is dat ook mogelijk. Een lot kost slechts 1 euro en er zijn leuke prijzen te winnen. Dj Huzzel laat gezellige Ibizasounds horen over het terrein en uiteraard zijn er diverse kraampjes met eten en drinken. De entree is gratis en duurt van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk