Humanitair oorlogsrecht

Dinsdag 8 april 2003 organiseert het district Lekstroom van het Nederlandse Rode Kruis een informatie avond voor de vrijwilligers en andere belangstellenden. Het is helaas weer erg actueel dezer dagen: oorlog. Hoewel oorlog eigenlijk niet zou mogen, worden we toch regelmatig met dit nare fenomeen geconfronteerd. Het Nederlandse Rode Kruis vindt het daarom belangrijk dat haar vrijwilligers op de hoogte zijn van de afspraken die door veel landen zijn gemaakt over bepaalde regels in oorlogstijd.

De informatieavond zal plaatsvinden op dinsdag 8 april 2003 om 20.00 uur, zaal open 19.30 uur, in het afdelingsgebouw van Nieuwegein aan de Constructie weg 6.

De lezing zal worden verzorgd door mevr. Anne Helene Borgman-Kooymans van het landelijk bureau uit den Haag. Bent u geïnteresseerd en wilt u de lezing bijwonen, meldt u dan aan via dit E-mail adres.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren