Humana bedankt de inwoners van Nieuwegein

Humana bedankt de inwoners van Nieuwegein. Zij hebben in 2013 143674 kilogram textiel gedoneerd, die ten goede komt aan ontwikkelingsprojecten, die Humana steunt in Angola, de Democratische Republiek Congo en Malawi waarbij het vergroten van de zelfredzaamheid van de mensen aldaar centraal staat.

Onder het motto ‘alle textiel is welkom’ heeft Humana in 2013 de focus gelegd op het zoveel mogelijk laten doneren van alle textiel. Nog altijd verdwijnt 2/3 het textiel in Nederland in de afvalcontainer. Zonde! Alle textiel is dus welkom, zowel herdraagbaar als niet herdraagbare goed. Kapotte of versleten kleding, schoenen en ander textiel zoals vaat- en poetsdoekjes en inderdaad ook kapotte hand- en theedoeken alles mag in de textielcontainers van Humana. Er is slechts één mits, sterk met olie en/of verf vervuild textiel kunnen wij helaas niet aannemen, omdat de vezels ervan niet meer hergebruikt kunnen worden.

Humana is een ontwikkelingsorganisatie en één van de grootste textielinzamelaars van Nederland. Humana geeft een nieuwe bestemming aan gebruikt textiel. Met de inzameling en verkoop van gebruikt textiel helpt Humana mensen in zuidelijk Afrika hun leven in eigen handen te nemen door zelfredzaamheid. Humana heeft dankzij uw textieldonaties duurzame programma’s in Angola, DR Congo en Malawi in 2013 kunnen steunen, waarmee 45.000 mensen zijn bereikt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren