Huiswerkbegeleiding MOvactor in de bibliotheek

De huiswerkbegeleiding van welzijnsorganisatie MOvactor is verhuisd. Nieuw adres vanaf 5 september is in de bibliotheek ‘De tweede verdieping’ in het Stadshuis van Nieuwegein. Basisscholieren en middelbare scholieren die een steuntje in de rug nodig hebben bij het maken van sommen of het spellen van woorden, kunnen vanaf nu terecht in de bieb. Ook meiden en jongens die thuis geen rustige plek hebben om te studeren, zijn van harte welkom.

Ervaren vrijwilligers met een HBO- of WO-achtergrond zijn er aanwezig om de leerlingen bij hun huiswerk te helpen en ze net de extra uitleg te geven waarvoor op school misschien geen tijd meer is geweest.

MOvactor heeft gekozen voor deze nieuwe locatie in de bibliotheek omdat hier tal van mogelijkheden zijn. Scholieren kunnen er ‘studeren’ in een prettige stimulerende sfeer. Er is een grote collectie van informatieve jeugdboeken en ‘young adults’, spannende boeken voor jongeren vanaf 15 jaar. Er zijn ook volop internetfaciliteiten (gratis WIFI en computers met internetaansluiting. De huiswerkbegeleiding is elke woensdag van 15.00 uur tot 17.00 uur en elke zaterdag van 12.00 uur tot 14.00 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren