77e Fotograficabeurs in Nieuwegein

Op zondag 1 november aanstaande van 09.00 uur tot 16.00 uur, houdt de Nederlandse Vereniging van Fotograficaverzamelaars alweer haar 77e beurs. De fotograficabeurs, die gehouden wordt in de Beursfabriek (voorheen Home Boxx) in Nieuwegein, is inmiddels internationaal een begrip. De entreeprijs is € 5,-. Er zijn handelaren uit Belgie, Duitsland, Denemarken en Oostenrijk. De beurs trekt ook veel buitenlandse verzamelaars.

Op de beurs vindt u ongeveer 300 stands vol met interessante (oude) spullen op het gebied van fotografica in de ruimste zin van het woord, dus niet alleen foto- en filmcamera’s, maar ook accessoires, doka artikelen, boeken en foto’s. De mogelijkheid bestaat om op de beurs ook zaken te verkopen of te laten taxeren. Bovendien zullen er op deze 77e Fotografica beurs weer demonstraties te zien zijn van oude fototechnieken.

Fotografica is een verzamelaarsvereniging die in 1977 is opgericht. Naast het organiseren van beurzen geeft Fotografica het kwartaalblad Photohistorisch tijdschrift uit met artikelen over de geschiedenis van de fotografie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren