Huis de Wiers opent zomerseizoen

Om het begin van het zomerseizoen te vieren organiseert Huis de Wiers in Vreeswijk een feestelijk event. Zondag 25 mei gaat het terras van Huis de Wiers officieel weer open en daarom wordt iedereen die geïnteresseerd is uitgenodigd om op die dag tussen 14.00 uur en 17.00 uur langs te komen.

Sanne en Misja van Huis de Wiers: ‘Alles speelt zich af op het grasveld grenzend aan het terras en het water. In verschillende kraampjes kun je kennismaken met onze leveranciers, er is gelegenheid om hun producten te proeven, maar ook om deze te kopen. Denk hierbij aan een gezellige, kleinschalige streekmarkt. Lokaal verhuurbedrijf Partyned zal zorgen voor een grote luxe stretch tent en verdere aankleding.’

Ook zullen aanwezig zijn; Biologische bierbrouwerij de Leckere uit de Meern – Wijnleverancier J. Baas & Zn introduceert een nieuw aperitief – Lindenhoff streekproducten, (slagerij, groente en zuivel), nemen kazen en hammen mee – Vishandel Bunschoten zorgt voor oesteres en Driessen Food. Als kleine bijdrage voor dit alles wordt € 10,00 per persoon gevraagd (kinderen gratis). Aanmelden mag maar is niet nodig.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk