Houten streeft Nieuwegein voorbij

Het lijkt wel begin 1900, het verenigd Koninkrijk lag voorop op alle andere Europese landen. De industire ging voortvarend maar men beging een fout, men bleef stil staan en vernieuwde niet. In de telecom ziet men hetzelfde, waar eens de Europese landen voorop lagen met de telecom industrie en China ver achter lag zie je nu dat China het meest geavanceerd telecom land aan het worden is. Niet gek want men begint vanaf nul naar iets nieuws. Wat heeft dat nu te maken met Nieuwegein?

Houten is een groeigemeente die goed aan de weg timmert en er alles aan doet om de kern van de regio te worden. Als je praat over werken en wonen in deze rubriek dan waren wij uiterst verbaasd dat de gemeenteraad onlangs tegen het initiatiefvoorstel van het CDA stemde om woningzoekende docenten een urgentie verklaring te geven. Lesuitval in Nieuwegein is zeer hoog! Houten geeft wel aan woningzoekende docenten een urgentie verklaring. Waar eens Nieuwegein de groeikern van de regio was zie je nu dat Nieuwegein zijn positie kwijt raakt en een beetje het zorgenkindje van de regio is geworden. Het college strubbelt een beetje tegen zijn vorige besluiten en dat komt niet ten goede van onze kinderen.

Geef een reactie

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: