Horst doet mee aan de Provinciale Statenverkiezingen

De Nieuwegeiner Gerben Horst (41 jaar), doet mee aan de Provinciale Statenverkiezingen die 2 maart 2011 worden gehouden. Horst staat op plek 11 voor het CDA en wil zich inzetten op beleidsterreinen als regionale economische ontwikkeling en de samenhang tussen stedelijk en landelijk gebied en mobiliteit.
Gerben Horst: ‘Het CDA wil Utrecht in beweging houden en zorgen dat er een breed aanbod aan werkgelegenheid is. Ruimte voor verantwoord ondernemerschap met speciale aandacht voor innovatie en duurzaamheid is daarvoor nodig. De steden en het landelijk gebied horen geen scherpe tegenstelling te vormen. We hebben beiden nodig vanuit hun eigen kwaliteiten. Onze steden met hun hoge voorzieningenniveau ondersteunen de leefbaarheid van de hele provincie. Steden ook waar het prettig wonen is voor alle generaties door een goede samenhang tussen de fysieke en sociale inrichting. En het landelijk gebied dat de rust en ruimte biedt voor ontspanning en recreatie in harmonie met gezonde agrarische bedrijven.’Ook nieuwe media zoals Twitter wil Horst inzetten om de provincie dichter bij de inwoners van de provincie Utrecht te brengen. ‘De gemeente Nieuwegein en omliggende gemeenten zijn nu maar matig vertegenwoordigd in Provinciale Staten’ daarom hoopt Horst dat de Nieuwegeiners op hem zullen stemmen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren