Hoogbejaarde vrouw (87) beroofd door zogenaamde Eneco medewerkers

Op vrijdag 22 november jl., omstreeks 16.45 uur, is een 87 jarige mevrouw uit Nieuwegein slachtoffer geworden van een babbeltruc. Twee mannen, welke zich voor deden als werknemers van Eneco, hebben zich die middag middels een babbeltruc toegang tot de woning verschaft. Nadat deze mannen waren vertrokken miste de bejaarde mevrouw goederen uit haar woning in de wijk Galecop.

De politie waarschuwt voor dit soort babbeltrucs. Het wordt steeds vroeger donker en de criminelen trekken er dan op uit. Heeft u iets gezien, gehoord of heeft u andere informatie over dit incident wat van belang is om de daders op te sporen, meldt dit bij de politie middels 0900-8844 onder procesnummer 2019350618.

Sandra Versluis uit Nieuwegein in een reactie: ‘Ik woon in een voormalige senioren flat dit is dus wat mij ook overkwam ongeveer een week geleden maar dan rond 18.00 uur een mannenstem die zei: ‘Wij zijn van Eneco en komen in uw meterkast kijken.’ Bij ons ging gelijk een lampje branden Eneco stuurt meestal een brief en kom op om 18.00 uur maar ik vind het heel vervelend dat er oudere mensen uit gekozen worden die te goed gelovig zijn! Ziekelijke mensen! En ik vind eigenlijk ook dat er gewoon camera’s opgehangen moeten worden zodat je weet wie er beneden aanbelt voordat je ze binnen laat!’

One thought on “Hoogbejaarde vrouw (87) beroofd door zogenaamde Eneco medewerkers

  1. albert bunte

    Tja en zo lopen er figuren rond in de wijk dooslag die van ziggo zijn en proberen ook binnen te komen.
    Vreemde gasten komen met een raar verhaal dat onze aansluiting is verouderd en vervangen moet worden.
    Vreemd is dat wij van geen kabel aansluiting gebruik maken.

    U bent gewaarschuwd

    De Jonge

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk