Hoofdkantoor Fletcher Hotels is verhuisd naar Nieuwegein

Fletcher Hotels, de grootste hotelketen van Nederland met ruim 70 hotels, heeft de deuren van haar nieuwe hoofdkantoor in Nieuwegein geopend. Het hoofdkantoor is gevestigd op Buizerdlaan 2 te Nieuwegein vlak naast de A2 afrit 9. Vanuit het nieuwe pand kunnen de medewerkers van het hoofdkantoor de hotels nog beter aansturen.

Motieven voor de verhuizing zijn onder andere het groeiende aantal hotels en daarmee het groeiende aantal medewerkers. Het vorige pand in Vianen had niet genoeg capaciteit om het grote aantal hotels aan te sturen. Het nieuwe pand heeft een totale oppervlakte van 2.000 m² en ongeveer 140 werkplekken. Het kantoor is ingericht door interieurontwerper Roelof van der Veen.

‘’Wij zijn ontzettend trots op het mooie eindresultaat. Het nieuwe kantoor bestaat uit twee verdiepingen waarbij alle afdelingen op één verdieping bij elkaar zitten. Zo kunnen de afdelingen gemakkelijker met elkaar communiceren en daardoor efficiënter te werk gaan. Uiteraard gaan wij op dezelfde voet door als in Vianen en willen wij uitgroeien tot 100 Fletcher hotels’’, aldus Rob Hermans, CEO Fletcher Hotels.

‘’Fletcher Hotels heeft haar hoofdkantoor in Nieuwegein gevestigd op een zeer centrale en bereikbare plek direct aan de A2. Het hoofdkantoor is naast het fris vernieuwde Fletcher hotel gevestigd. Het entreegebied ‘de Poort van Nieuwegein’ krijgt hiermee nieuw elan en de werkgelegenheid en het (zakelijk) bezoek aan Nieuwegein een impuls’’, aldus wethouder Johan Gadella van Economische Zaken.

fletchermetwethouder

One thought on “Hoofdkantoor Fletcher Hotels is verhuisd naar Nieuwegein

  1. Floyd

    Waarom 2 verdiepingen gehuurd als alle afdelingen op 1 verdieping zitten ???

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk