Hondenkaart 2019 beschikbaar als app

De nieuwe hondenkaart 2019 is beschikbaar als app. U kunt hem openen op uw mobiele telefoon en tegelijk met gps inzoomen op de omgeving. U kunt deze app downloaden via deze website.

Met deze app kunt u, als u uw hond uitlaat, precies zien waar de hond los rond mag lopen en waar u de hondenpoep moet opruimen. Het is een van de maatregelen die de gemeente neemt om de ergernis over hondenpoep op straat aan te pakken. Op de kaart staan gebieden die geen eigendom van de gemeente zijn maar waar wel vaak honden uitgelaten worden. Ook staan er losloopgebieden op waar geen honden mogen komen.

Vernieuwde app
Met de vernieuwde app wil de gemeente het hondenbe- leid beter onder de aandacht brengen van de inwoners. Ook maakt de app het makkelijker om de afspraken over opruimen van hondenpoep direct op locatie te raadplegen. Op vrijwel alle locaties in de openbare ruimte moet de hondenpoep worden opgeruimd.

In de app ziet u ook waar afvalbakken of hondenbakken staan. Voor het weggooien van een poepzakje mogen beide bakken worden gebruikt. Deze nieuwe en verbeterde versie van de hondenkaart is met inbreng van gebruikers samengesteld.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren