Home Trade Center Interieur Vakdagen

Het Home Trade Center is al meer dan vijftien jaar hét interieurcentrum van Nederland. Aanbieders van interieurproducten en andere branche gerelateerde organisaties inspireren, presenteren en ontmoeten elkaar hier.

‘Graag nodigen wij je uit voor de Interieur Vakdagen, de grootste interieurvakbeurs van Nederland. Kom op zondag 9 februari, van 10.00 uur tot 17.00 uur, gratis naar de consumentendag en laat je inspireren door 150 interieurspecialisten uit de branche die hun collecties, trends en noviteiten tonen op één locatie van 40.000 m2’ aldus de organisatie.

Het aanbod is onder te verdelen in verschillende productgroepen, namelijk:, meubels, slapen, verlichting, textiel, accessoires, vloeren en advies. Er wordt tevens professioneel interieuradvies gegeven door stylistes voor een symbolisch bedrag van € 12,50 voor een half uur. Breng hiervoor wel een plattegrond mee en foto’s van uw huidige ruimte. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om gratis moodboards te maken, eveneens onder begeleiding van professionele stylistes en zijn er gratis woonbladen beschikbaar. Print hier je gratis toegangskaart uit en registreer jezelf en neem de uitgeprinte toegangskaart mee naar de interieurvakbeurs op 9 februari aanstaande.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren