Home Boxx en THEARENT sluiten exclusieve samenwerkingsovereenkomst

Op maandag 24 februari jongstleden werd op het kantoor van de Home Boxx te Nieuwegein overeenstemming bereikt met THEARENT en de Home Boxx over een exclusieve samenwerking. THEARENT zal vanaf heden instaan voor de verzorging van alle textielbenodigdheden voor de diverse evenementen, congressen en beurzen in de Home Boxx te Nieuwegein.

Fabienne Stuart, sales- en eventmanager van de Home Boxx, is blij met de samenwerking: “De samenwerkingsovereenkomst met THEARENT past perfect in de nieuwe strategie van de Home Boxx gezien de mogelijkheden om meerdere (sub)ruimtes te creeren evenals een blackbox van 500 m² op de begane grond. Hiermee wordt onze locatie nog efficienter inzetbaar voor beurzen en bijeenkomsten en kunnen we ook deze behoefte op marktconforme wijze invullen voor de locatiehuurder.”

Aan de zijde van THEARENT geeft Michel Wenzel aan bijzonder blij te zijn met de samenwerking: “Wij kennen de Home Boxx al jaren. Net als THEARENT verlegt ook de Home Boxx steeds meer zijn grenzen. Wij zijn er erg trots op dat we onderdeel mogen uitmaken van de nieuwe strategie van de Home Boxx waarin verschillende nieuwe dienstverleningspakketten zijn ontwikkeld om huurders te kunnen ontzorgen.”

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk