‘Holland van Boven’ strijkt neer in Nieuwegein

Het televisie programma ‘Holland van Boven’ vliegt over heel Nederland en strijkt iedere week neer in een andere provincie. Aankomende zondag 28 juli in de provincie Utrecht en dus ook in Nieuwegein. Om precies te zijn bij Galecop Golf op Sportpark Galecop.

In het programma van SBS-6 ontmoeten de makers van het programma diverse mensen en vertellen zij hun verhaal wat Nederland te bieden heeft. Wat is er te doen, hoe is het om er te wonen en te werken.

In de aflevering van aankomende zondag, laat Arthur Simons van Galecop Golf zien hoe gepassioneerd hij onderneemt in het Pauze Landschap langs de A12 in de Nieuwegeinse wijk Galecop. Het televisie programma begint zondag 28 juli aanstaande om 15.25 uur en is op SBS-6. U ziet dan leuke beelden van deze unieke golfbaan en diverse golfers komen aan het woord. Natuurlijk ook een interview met Arthur Simons. Kijken dus!

Arthur Simons

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren