HipHelpt Nieuwegein zodat niemand alleen hoeft te staan

Via HipHelpt Nieuwegein vonden er dit jaar al ruim 145 hulpcontacten tussen hulpbieders en hulpvragers plaats. Op dit moment staan er 101 vrijwilligers ingeschreven. Zij staan samen klaar voor hun buurtgenoten in Nieuwegein. Hulp nodig of helpen? Kijk op de website van HipHelpt afdeling Nieuwegein.

In de afgelopen maanden is er met diverse kerken, en organisaties uit Nieuwegein en IJsselstein in contact geweest. Zo wordt er gewerkt aan samenwerking zodat er meer mensen geholpen kunnen worden die behoefte hebben aan praktische en/of sociale hulp. Meestal krijgen we die hulp van familie en vrienden, maar niet iedereen kan daar op terugvallen. Het is dan fijn om te weten dat HipHelpt u in contact kan brengen met hulpbieders uit de buurt, die u met alle plezier een handje helpen.

Kortgeleden ontving Wietse uit Nieuwegein hulp in haar tuin via HipHelpt. Wietse kampt met gezondheidsklachten en haar man heeft dementie. De tuin onkruidvrij maken redden zij dus niet meer samen.

Wietse verteld: “Via een kennis hoorde ik dat zij weleens hulp had gehad via HipHelpt Nieuwegein.” Daarom besloot ze om ook hulp te vragen. Dat pakte erg goed uit. “Ik ben zo blij met de hulp die we hebben gekregen, grandioos gewoon. Ik werd ook binnen de kortste keren gebeld dat er iemand was gevonden.” Lees hier het hele verhaal.

Vrijwilligster Tiny

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren