HipHelpt Nieuwegein met bijna 500 hulpcontacten een succes

Via HipHelpt Nieuwegein vonden er in 2021 464 hulpcontacten tussen hulpbieders en hulpvragers plaats. Op dit moment staan er 102 vrijwilligers ingeschreven. Zij staan samen klaar voor hun buurtgenoten in Nieuwegein. Dat blijkt uit de jaarcijfers die de organisatie vandaag bekend heeft gemaakt. Van alle matches werd 70% binnen een straal van 3 km gevonden. Heeft u ook hulp nodig of wilt u helpen? Kijk op de website van HipHelpt Nieuwegein.

In 2021 kwamen er het meest praktische hulpvragen binnen. Klussen als hulp in de tuin en hulp bij dingen ophangen werden het meest gevraagd. Naast de praktische klussen waren er ook meer sociale hulpvragen zoals bezoek. In veel gevallen vond HipHelpt Nieuwegein een passende hulpbieder.

In 2021 had hulpbieder Kim Batteau wel een hele bijzondere match
Kim Batteau heeft in de loop der jaren geholpen met verschillende vrijwillige projecten. De hulpvrager waar hij nu naar toe gaat is wel een heel bijzondere match. Henk is net als Kim enthousiast supporter van Ajax. Henk is iemand waarbij het communiceren wat anders gaat dan gewoon. De verwerkingstijd is wat langer, dus een reactie op een vraag duurt wat langer. Maar als ze over voetbal praten, is er direct contact.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk