Ouderkamer basisschool De Schouw geopend

Afgelopen woensdag 11 maart jl. heeft wethouder Jan Kuiper de ouderkamer ‘Schouder aan Schouwder’ in de basisschool De Schouw geopend. De ouderkamer van de school is een plek waar iedere ouder welkom is en waar ouders bij elkaar kunnen komen om gezellig met elkaar te praten, om elkaar te leren kennen, maar vooral om elkaar te ondersteunen.

De ouderkamer in de school aan de Dintherseschans in de wijk Fokkesteeg is de schakel tussen de school, het kind, de wijk en de opvoeder. Ouderbetrokkenheid op school stimuleert het leerproces en de ontwikkeling van uw kind. De ouderkamer De Schouw is een initiatief van leerkracht Annemarije Kappetein. De gemeente Nieuwegein ondersteunt dit project zodat (nog) meer ouders de kans krijgen elkaar te ontmoeten en van elkaar te leren.

Wethouder Jan Kuiper tijdens de opening: ‘Als ik Douwe (de jongste) naar school breng, raak ik vaak in gesprek met andere ouders. En wat blijk je dan veel te delen met elkaar. Kinderen verbinden ook ouders. Een ‘Schouw’ stimuleert samen met de Ouderkamer die verbinding. Dit maakt verdieping nog beter mogelijk. Dit betere gesprek gun ik de Schouw-ouders van harte.’ De ouderkamer is open tijdens de schooluren.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren