Het NBC in Nieuwegein lanceert 4K projectiedecor

Met de aanwinst van de nieuwe projectiemogelijkheden is het NBC in Nieuwegein de eerste congres- en evenementenlocatie in Nederland met permanente 4K projectie. Het bijbehorende decor staat op vaste basis in de Grand Hall en heeft een totale oppervlakte van ruim 184 m². Het geprojecteerde beeld is zo’n 4 keer scherper dan HD en zorgt voor een unieke en haarscherpe beleving op uw event.

Directeur Justin van Hooijdonk: ‘Het 4K projectiedecor is en blijft toegankelijk voor al onze opdrachtgevers. Net zoals bij het 3D decor zijn ook op het kersverse decor in de Grand Hall alle weergavemethoden mogelijk. Of het nu gaat om livestreaming, custom-made backgrounds, videomapping of een simpele 4:3 Powerpoint-presentatie: de mogelijkheden zijn eindeloos. Zelfs de 3D-weergave zoals in de Event Hall kunnen we bewerkstelligen op het nieuwe decor.’

Bij het 4K projectiedecor draait het niet zozeer om de diepte in de content zoals bij het 3D decor, maar om de haarscherpe weergave van uw content. Levensgroot en vooral enorm realistisch beeld van uw sprekers, presentaties en op maat gemaakte backgrounds. Op die manier is de beleving maximaal zoals u kunt zien in bovenstaande video.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk