Het mooie kinderboekenfeestje: ‘Prinses Arabella en de keukenprins’

Kom je ook op het feestje bij de bibliotheek in Nieuwegein? Op donderdag 21 april om 15.30 uur kun je mee op ontdekkingsreis langs bijzondere werelden uit mooie kinderboeken. Kom gezellig luisteren naar prinses Arabella en de keukenprins en knutsel daarna lekker mee. Geef je online op om gratis mee te doen.

Prinses Arabella laat haar avondeten staan, ze wil alleen nog maar taart eten. De koning wordt er gek van en nodigt koks uit alle hoeken van de wereld uit om voor de prinses te koken. Maar Arabella vindt er niks aan. Tot de keukenprins voor de kasteelpoort staat; hij neemt Arabella en haar vrienden mee naar zijn moestuin. Met de groenten die ze daar vinden, gaan ze een lekker feestmaal maken. Arabella kan eerst geen gerecht verzinnen, maar krijgt uiteindelijk een fantastisch idee!

Na het luisteren naar het verhaal ga je samen aan de slag. Je maakt een bestekkroon, zodat iedereen tot echte keukenprins(es) gekroond kan worden. En je sluiten natuurlijk af met groente. Welke groenten rijgen jullie aan je soepketting? Radijsjes, sperziebonen of misschien wel een paar spruitjes? Iedereen maakt een heerlijke ketting, die je thuis kunt koken en opeten. Gewoon lekker chillen en worteltjes snoepen mag natuurlijk ook!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren