‘Het Lotusplantsoen’

Alle straten, lanen, driften, pleinen en wat dies meer zij, vastgelegd volgens een  vast stramien: ter hoogte van het pand met huisnummer 1, midden op de weg, fietspad of trottoir de straat in gefotografeerd, zoals deze week het Lotusplantsoen. Daarbij bepaalt het straatnamenregister van de Gemeentegids 2010 de alfabetische volgorde in deze wekelijkse rubriek.

De eerste straat is de Bertus Aafjeshove, de laatste de Zwolseveste. Iedere week een foto (die desgewenst gedurende zes maanden na publicatie te verkrijgen is via onze fotograaf Jordi Jupijn. Deze week dus het Lotusplantsoen in de wijk Hoog-Zandveld.

2 thoughts on “‘Het Lotusplantsoen’

  1. SC

    Ja, dat is aardig verperst. ‘t Was een goed stuk groen in de wijk.

  2. Ab Maassen van den Brink

    Jammer dat er een paar jaar geleden hier meer dan 200 bomen gekapt zijn. Nu is het een aangeharkt grasveld met hier en daar een boom en weinig struiken, dat de gemeente (de bewoners) veel geld heeft gekost.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren