‘Het gaat tergend langzaam maar wel door’

Raadslid Herman Troost nam wat afstand van al de recentelijk ontstane verwikkelingen in politiek, kerk, bedrijfsleven en constateert dat we langzaam maar zeker niet meer weten waar we als samenleving mee bezig zijn. Troost is eigenlijk benieuwd hoe we die beweging omzetten in daadgerichte activiteiten. Met alleen theedrinken redden we het niet.
 Troost: ‘In Nieuwegein moet zwaar bezuinigd worden en dat gaat behoorlijk pijn doen en er zal heel wat stuurmanskunst en wijsheid nodig zijn om Nieuwegein op de rails te houden. De vraag is wie dat gaat sturen. Zoals gezegd de ontwikkelingen gaan langzaam. Maar ze gaan wel door. Tijd om in actie te komen is er altijd wel. Maar hoe later we beginnen, des te moeilijker wordt het.’ Klik hier om de column te lezen van onze raadslid voor de VSP.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren