Hermes gaat erop in

Hermes belicht Nieuwegein altijd op zijn eigenwijze manier in de lokale huis-aan-huiskrant ‘Ons Nieuwegein’. De komende week begint hij zo:

‘De directie van het Oosterlicht zal afgelopen week ook wel gelukkig geweest zijn. Een breed opgemaakt krantenartikel in het UN vertelde van wat rebels gedoe op het internet met sites die scheldpartijen aanmoedigden. Jammer toch. Zo jong die kinderen en dan al in de politiek. Maar de timing was natuurlijk totaal verkeerd met een school die haar beste beentje voortzet om nieuwe leerlingen aan te trekken met proeflessen en open dagen en allerlei gedoe’.

‘De berichtgevers aarzelden ook niet om de gefrustreerde jochies van die sites maar eens aan het woord te laten. Die hingen meteen een groot pakket vuile was buiten over pesten op school. En het slappe optreden van de schoolleiding. De reactie van de leiding was inderdaad slap. Er was wel eens iets voorgekomen en dan moest een kind toch echt naar een andere school. Dat was dan beter. Leiderschap en gezag vereend. En die jongens van die site? Ja schorsing lag wel in de lijn der verwachting. Tjonge’.

Lees volgende week het hele verhaal in de lokale huis-aan-huiskrant ‘Ons Nieuwegein’.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: