Herman Troost benoemd tot lijsttrekker voor de Verenigde Senioren Partij

Fractievoorzitter Herman Troost (73 jaar) is gekozen tot lijsttrekker van de Verenigde Senioren Partij (VSP) voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018 in Nieuwegein. Voor de laatste keer zal hij zich inzetten voor een nieuwe periode in de Nieuwegeinse politiek.

Troost is ruim achttien jaar actief voor de VSP waarvan 16 jaar als raadslid en fractievoorzitter. Hij is in de politiek geraakt via zijn werk voor de ouderenbonden in Nieuwegein, was bijna tien jaar voorzitter van de COSBO en een aantal jaren secretaris. Hij was vijf jaar voorzitter van de ANBO. Voorafgaand aan die periodes was hij actief voor het CDA. Ook was hij zes jaar voorzitter van 50PLUS voor de provincie Utrecht. Hij heeft veel verkiezingscampagnes gedaan en geleid.

Herman Troost is lid van het presidium van de Raad van Nieuwegein en heeft in allerlei commissies werkzaamheden verricht. Hij was reserveofficier bij de Geneeskundige Troepen. Herman kwam na 15 jaar buitenland met zijn jonge gezin naar Nederland terug voor zijn werk bij Nintendo en werd al gauw verliefd op Nieuwegein dat een van de meest geslaagde zogenaamde “New Towns” van Europa is, met dank aan Vreeswijk, Jutphaas en veel hard werk van ambtenaren, inwoners en bestuurders.

Herman vindt dat we trots mogen zijn op onze stad, waar overigens de komende jaren op velerlei gebied nog heel veel te doen valt. Daarvoor wil hij zich samen met zijn fractiegenoten, Ton de Mol en Herman van Wiggen en andere VSP- ers nog vele jaren inzetten.

‘Wij hebben het beste team van Nieuwegein’ aldus Herman Troost, ‘met Ton de Mol als technicus met ook veel zakelijke ervaring, Herman van Wiggen met geweldige kennis van gemeentefinanciën, en ik zelf als marketing manager en algemeen directeur.’

Herman Troost

One thought on “Herman Troost benoemd tot lijsttrekker voor de Verenigde Senioren Partij

  1. Marianne Spalburg

    Herman,
    Van harte gefeliciteerd.
    Marianne Spalburg

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren