Herfstwandeling met het IVN naar Landgoed Beerschoten

Het IVN, Instituut voor natuureducatie & duurzaamheid in Nieuwegein e.o., organiseert op zondag 13 november 2021 een Herfstwandeling naar landgoed Beerschoten. Aanmelding uiterlijk 12 november bij IVN gids Eveline Zijderveld: ezijderveld@solcon.nl.

‘De wandeling is ongeveer 10 km en onderweg beleven we de geuren van de herfst en gaan we op ‘ontdekkingsreis’ naar wat er op ons pad komt. Het is een afwisselend, deels nat bosgebied met akkers, heide en waar veel soorten zoogdieren en vogels zich thuis voelen. Er zal zich zeker een en ander ons pad gaan kruisen. Ook heeft het gebied een rijke geschiedenis’ aldus Zijderveld.

Voor deze IVN-wandeling is het verzamelpunt om 10.00 uur op de parkeerplaats bij Jack’s Grillhouse aan de Parkhout 2 in Nieuwegein). Men kan ook rechtstreeks naar Landgoed Beerschoten in De Bilt komen, daar begint de excursie om 10.30 uur. Het verzamelpunt daar is Paviljoen Beerschoten, De Holle Bilt 6 in De Bilt. Deelname aan de excursie is gratis; een kleine vrijwillige bijdrage ter bestrijding van de kosten is natuurlijk welkom.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren