Herfst editie van het Musicalkamp

Deze herfst organiseert Music Star Academy voor het eerst haar jaarlijkse Musical Zomerkamp… in de herfst! Al sinds 2014 verzorgt Music Star Academy zang- en musical activiteiten voor kinderen en volwassenen.

Het succesvolle Musical Zomerkamp, de herfst editie, vindt plaats in de Beatrixschool (locatie Wijkersloot) te Nieuwegein. Van maandag 22 oktober tot en met vrijdag 26 oktober kunnen kinderen tussen de 7 en 14 jaar oud werken aan een heuse mini-musical onder begeleiding van zangdocent Sophie Burgers. Elke dag wordt er van 10.00 tot 16.00 gewerkt aan de zang-, dans- en acteer-skills van alle deelnemers. Aan het einde van de week presenteren we onze eigen mini-musical aan alle vrienden en familie! De kosten voor het Musical Herfstkamp bedragen € 125,- en zijn inclusief lunch en tussendoortjes. Opgeven voor deze gezellige vakantie week kan via info@musicstaracademy.nl. Wacht niet te lang, want vol is vol!

Burgers richtte zich tijdens haar bachelor Culturele Maatschappelijke Vorming voornamelijk op kunsteducatie voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Tijdens en na haar opleiding is zij zich op meerdere vlakken blijven ontwikkelen. Zo volgde ze zang-, spel- en danslessen aan de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater en kreeg ze zangles van onder anderen An de Brandt, Alberto ter Doest, Cordula Klein Goldewijk en Robin van Beek. In juli 2014 heeft Burgers de Music Star Academy opgericht en geeft onder deze noemer zangles aan zowel kinderen als volwassenen. Ook geeft ze musicalworkshops op scholen en op de buitenschoolse opvang.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren