Herbouw bouwspeeltuin Bouwgein op schema

Er wordt door de aannemer – ondanks het winterse weer – hard doorgewerkt aan het nieuwe onderkomen voor Bouwspeeltuin Bouwgein. Inmiddels is de staalconstructie, die begin januari is geplaatst, voorzien van wanden zijn de dakplaten aangebracht. Nu de bouw zo voorspoedig verloopt, wordt de kans dat de bouwspeeltuin, volgens planning in het tweede kwartaal weer ingebruik kan worden genomen.

Het bestuur van Bouwgein heeft inmiddels al aardig wat inventaris bij elkaar weten te verzamelen: kasten, vergadertafels, stoelen, bureaus, hand- en theedoeken en nog meer. Bouwgein: ‘Daar zijn we heel blij mee. We hebben geen budget meer over voor de inrichting, dus al deze spullen zijn meer dan welkom. Maar we hebben ook nog heel wat nodig. Denk daarbij bijvoorbeeld aan glaswerk en servies, koffiezetapparaat en droogloopmatten. Op de website vind je altijd de meest actuele lijst van wat we nog nodig hebben.’

KMN Kind & Co is volop in voorbereiding voor de terugkeer op Bouwgein. In het voorjaar zullen een aantal groepen kinderen al weer gaan spelen op Bouwgein om kennis te maken met ons fantastische terrein. Op 16 maart organiseert KMN Kind & Co ook een open dag voor geïnteresseerde ouders op het terrein. Dit valt samen met NLdoet.

Op vrijdag 15 maart en zaterdag 16 maart organiseert het Oranjefonds weer de landelijke vrijwilligersactie NLDoet. Op zaterdag 16 maart doet ook Bouwgein mee met deze actie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk