Katern

Henri Berghoef nieuwe trainer JSV

JSV heeft een nieuwe trainer gecontracteerd voor het nieuwe seizoen. Henri Berghoef volgt de tussentijds vertrokken Hans van Elden op. Berghoef was al eerder coach bij JSV en eerder ook bij Vreeswijk. Hij is voormalig speler van SV Geinoord. Na het vertrek van Hans van Elden eerder dit seizoen en de gedwongen onderbreking door de Corona-maatregelen was direct begonnen met het zoeken van een vervanger, maar dat bleek midden in het seizoen een lastige opgave. Dit is uiteindelijk toch snel gelukt!

Tot het einde van het lopende seizoen neemt assistent Bjorn van Muylwijk de technische zaken waar bij de Nieuwegeinse club. In het nieuwe seizoen zal van Muylwijk de nieuwe hoofdtrainer assisteren.

Van Muylwijk: ‘Voor het lopende seizoen is er maar een doelstelling, en dat is om in de tweede klasse te blijven. Dat is een enorme uitdaging maar ik hoop dat we met de juiste instelling en teamspirit dit kunnen bewerkstelligen. De spelersgroep wil er in elk geval voor strijden, en met steun van de andere teams binnen JSV kunnen we mogelijk nog gaan zorgen voor een verrassing.’

Henri Berghoef tekent het contract

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk