Helden Oosterlicht vereerd met een bezoek de Beer

Wat doe je als een oudere vrouw met haar scootmobiel het water is ingereden? Helpen natuurlijk! Zo dachten ook Eddie van Vliet en Jesse Enkelaar uit T4 van het Oosterlicht College Nieuwegein. De jongens twijfelden geen seconde, belden 112 en de vader van Jesse. Met zíjn hulp hebben de jongens de vrouw uit het water gehaald. De ouders van de jongens en het Oosterlicht zijn beretrots op de twee jongens!
Als beloning voor hun heldendaad ontvingen beide jongens een uitnodiging om De Beer te bezoeken. De Beer, een kunstwerk van acht meter lang, vier meter breed en drie meter hoog, bevindt zich in de hal van het Oosterlicht College. Kunstenaar Michel Huisman wilde iets maken dat ons herinnert aan vroeger; waarmee wij vroeger speelden en denkbeelden maakten van de werkelijkheid, met het inlevingsvermogen, de fantasie en de bezieling van een kind. Binnen, in de geheime kamers van de Beer, wacht de bezoeker een ervaring die op dit alles gebaseerd is.Iedereen die is verbonden aan het Oosterlicht College, leerlingen en medewerkers, die een origineel idee heeft, heel actief is voor de school of een grote persoonlijke ontwikkeling heeft doorgemaakt kan worden voorgedragen voor een bezoek aan de Beer. Het Geheim Genootschap beoordeelt de voordracht en besluit een Beer-bezoek wel of niet toe te staan. Een bezoek aan de Beer is een onvergetelijke ervaring die je vormt voor de rest van je leven.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren