Heksenmodeshow en workshop in CityPlaza!

Op woensdagmiddag 6 oktober, van 13.00 tot 17.00 uur, worden er KidsPlaza-activiteiten in winkelcentrum Cityplaza in Nieuwegein georganiseerd. Dit keer staat KidsPlaza in het teken van de heksenmode en de naderende Halloween.

Op woensdagmiddag 6 oktober zijn de kinderen die er altijd van hebben gedroomd om eens op een echte catwalk te mogen lopen, van harte welkom in Cityplaza. Ieder kind, of hun ouders, heeft wel wat in de kast hangen om zich als ‘heks’ te verkleden. Wij nodigen deze kinderen uit om in heksenkleding massaal naar City Plaza te komen. Op het centrale plein in het winkelcentrum staat voor de kinderen een catwalk klaar, waarop zij onder leiding van een echte Hoofd-Heks hun heksenkleding aan het winkelend publiek kunnen tonen. De eerste heksenshow begint om 13.30 uur want voorafgaande aan iedere show worden de kinderen eerst professioneel geschminkt. De tweede show start om 15.00 uur en de laatste om 16.15 uur. Ook is er een fotograaf aanwezig om (tegen betaling) een foto te maken. Maar de ouders kunnen natuurlijk ook zelf hun fototoestel meebrengen.

Vanaf 13.00 uur kunnen de kinderen op de bovenverdieping bij FoodPlaza doorlopend deelnemen aan een leuke workshop en zo hun eigen toverstokje maken. De kinderen worden daar ook getrakteerd op een lekker heksensnoepje en de twee heksenmuzikanten Werner en May zullen voor het nodige kabaal en de gezelligheid zorgen.

Wie wil er nu niet voor één middag een beetje model en heks tegelijk zijn?

Dat kan in KidsPlaza. Alle KidsPlaza activiteiten zijn gratis! Iedere eerste woensdag van de maand: KidsPlaza. Iedere derde woensdag van de maand: Cora en haar poppenkast.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk