Heen en weer

In een reactie op een eerdere weblog laat wethouder van der Bruggen van de gemeente Vianen weten dat de gemeente Vianen niet meer verantwoordelijk is voor het Vrevia pontje.

Hij geeft aan: “de verantwoordelijkheid berust bij de Stichting Vrevia , waarvan Hans Manschot voorzitter is. Momenteel ligt de aanvraag voor een vergunning tot baggeren bij Rijkswaterstaat maar wordt er ook gekeken hoe het probleem structureel kan worden opgelost”.

Da’s mooi. Wellicht komt er toch beweging in de zaak (en gaat hopenlijk niet alleen het probleem HEEN en WEER, maar spoedig ook weer ons pontje).

Toch hoop ik dat Wethouder Monrooij van Nieuwegein (Hij weet alles van baggeren en bootjes) en wethouder Van der Bruggen wel een handje meehelpen en stevige druk zetten op Rijkswaterstaat. Ambtelijk molens malen (en baggeren) nu eenmaal langzaam.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren