Heeft jouw leven genoeg glans?

Mis je soms mensen en gezelligheid om je heen? Kan je kennissenkring wel wat uitgebreider? Of wil je wel iets ondernemen, maar stel je het steeds uit? In de cursus Grip & Glans leer je om initiatief te nemen, positief te denken en doelen te stellen. De cursus start op dinsdag 14 maart van 13.30 uur tot 15.30 uur en vindt plaats op Buurtplein Doorslag aan de Parelduiker 13 in Nieuwegein.

De groepscursus Grip & Glans is voor mensen vanaf 55 jaar, die door veranderingen en verliezen ervaren dat hun leven te weinig glans heeft. De cursus leert je hoe je actief je eigen welbevinden kun verbeteren en meer grip op je leven kunt krijgen.

GLANS Schijf van Vijf
In 6 wekelijkse bijeenkomsten gaan we samen aan de slag. Groepen bestaan uit 8 tot 12 deelnemers en worden geleid door 2 getrainde docenten. Elke bijeenkomst bevat, naast informatie en uitleg, oefeningen over het werken met de GLANS Schijf van Vijf: Gemak en gezondheid, Lichamelijke en leuke bezigheden, Affectie, Netwerk en nuttig voelen en Sterke punten.

Wat levert deelname aan de cursus jou op?
In de cursus leer je om initiatief te nemen, positief te zijn, hoe je meer zelfvertrouwen krijgt en doelen stelt.

• Meer GRIP: bewustwording, zelfvertrouwen, initiatief, daadkracht
• Meer GLANS: leefplezier, positief denken en genieten van kleine en grote dingen
• Meer betekenisvolle contacten: je gaat aan de slag met het versterken van je sociale netwerk

Daarnaast blijkt dat er ook tussen de deelnemers onderling vaak een goede band ontstaat. Maar liefst 40% van de deelnemers blijft na afloop van het programma, op eigen initiatief, contact onderhouden met mede cursisten.

Kosten en aanmelden
De kosten bedragen 15 euro per persoon voor 6 bijeenkomsten, inclusief cursusmap en consumptie. Is deze cursus iets voor jou? Meld je dan snel aan want er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Aanmelden en meer informatie via info@movactor.nl en 030 603 3748.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk