Health check: test je gezondheid en leer meer over hoe je gezond blijft

Kom op vrijdag 29 november (10.00 tot 16.00 uur) naar het atrium in het Stadshuis en laat je gezondheid checken door gezondheidsprofessionals. Hoe goed zie je in de verte en van dichtbij? Hoe is het met je gehoor gesteld? Doe mee met preventieve health checks – een initiatief van bibliotheek De tweede verdieping – test je conditie, laat je cholesterol en bloedsuikerwaarden bepalen en nog veel meer!

Je krijgt meteen een terugkoppeling van je resultaten door de diverse gezondheidsprofessionals. Wat betekent het bijvoorbeeld als een fysiotherapeut zegt dat ‘je conditie slechter is dan het gemiddelde voor je leeftijd’? Waarom zou je eigenlijk aan je conditie werken? En als je hiermee aan de slag wilt; welke sport zou dan bij je passen? 
 Over alle testresultaten kun je vragen stellen. Ook ontvang je meer informatie over het gezondheidsaanbod in Nieuwegein.

Aanmelden kan via actie@detweedeverdieping.nu o.v.v. health check. Wil je bij het aanmelden aangeven welk tijdstip (elk heel uur) je voorkeur heeft. De health checks zijn geen vervanging van een huisartsbezoek. Mocht hier aanleiding voor zijn, dan vragen we je een afspraak te maken met je huisarts.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren