Hartstichting zet vrijwilligers in het zonnetje

Op zaterdag 11 juni heeft de Hartstichting een aantal van haar jubilerende vrijwilligers gehuldigd die zich al 25 of zelfs 40 jaar met hart en ziel inzetten voor de strijd tegen hart- en vaatziekten. Dit jaar waren dit er maar liefst 50, die zich bij elkaar opgeteld 1400 jaren hebben ingezet voor de Hartstichting.

Er zijn drie jubilerende vrijwilligers uit Utrecht. Ria van ’t Pad uit IJsselstein en Jeanne Kaapaan en Gerda van Veldhuizen uit Nieuwegein zetten zich al 25 jaar met hart en ziel in voor de Hartstichting.

Floris Italianer, directeur Hartstichting: “Onze vrijwilligers vormen het hart van de organisatie en zijn onmisbaar in onze strijd tegen hart- en vaatziekten. Een van onze prioriteiten is het eerder opsporen van hart- en vaatziekten. Dankzij de tomeloze inzet, verantwoordelijkheid en enthousiasme van onze vrijwilligers wordt dit mede mogelijk gemaakt.”

Tijdens het welkomstwoord van Floris Italianer werden de vrijwilligers bedankt voor hun waardevolle vrijwillige inzet. Als dank reikte Floris Italianer een speld of ketting in de vorm van een Robijnen of Gouden Hart uit aan de jubilarissen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren