HAPPA.NL stelt voor: ’Delivery SonMat’

Nieuwegein heeft er sinds afgelopen maand een nieuw restaurant bij: SonMat. Het bedrijf is gevestigd in het pand van HAPPA.NL aan de Kruyderlaan in Jutphaas. Inwoners van Nieuwegein kunnen via HAPPA.NL bij meerdere foodspecialisten hun eten uitkiezen en gelijktijdig thuis laten bezorgen. Onlangs heeft eigenaar Yoonjung Sunwoo haar deuren geopend van haar Koreaanse delivery bij HAPPA.NL. Eerder startte ze al een delivery aan de Voorstraat met SonMat en onlangs ook een tweede zaak in Utrecht genaamd Ggulmat.

Yoonjung Sunwoo woont sinds enkele jaren in Nederland en komt uit Zuid-Korea. Bij haar kunnen de inwoners van Nieuwegein nu terecht voor echt Koreaans eten. Het eten wordt gemaakt door iemand die ook echt uit het land zelf komt. De naam SonMat betekent dan ook letterlijk ‘smaak van de hand.’

Alles huisgemaakt
Om horeca-ervaring op te doen, werkte Yoonjung Sunwoo eerder in twee restaurants. In haar nieuwe zaak in Nieuwegein gaat ze zelf in de keuken staan. Het is voor haar te duur om een restaurant te openen waar je ook kunt gaan zitten om te eten. Daarom houdt ze het bij een delivery. Het concept van HAPPA.NL biedt haar grote uitkomst. Ook houdt ze het menu zo simpel mogelijk. Er staan meerdere  gerechten op de kaart zoals: gefrituurde kip volgens Koreaans recept, Koreaanse wok en kimchi. Alles is huisgemaakt en bij de gerechten kunnen klanten kiezen voor verschillende bijgerechten, sauzen en dranken.

Alle recepten komen uit Zuid-Korea met een unieke manier van koken, zodat je echt Koreaans soulfood kunt ervaren. De filosofie van SonMat is om geluk te bieden door middel van een uitstekende Koreaanse keuken die zowel lichaam als geest bevredigt’ aldus de Koreaanse Yoonjung Sunwoo.

Yoonjung Sunwoo SonMat

Yoonjung Sunwoo in de keuken

Over HAPPA.NL
Een eten bestelsite waarbij het draait om de keuze van jou (jullie) favoriete gerecht(-en). Onder het HAPPA-label werken meerdere foodspecialisten samen vanaf 1 locatie in hun eigen keukenunit. Hierdoor kun je heerlijke, authentieke gerechten uit bijvoorbeeld twee keukens (bijvoorbeeld Koreaans en Japans) combineren in 1 bestelling. Deze bestelling wordt door de eigen HAPPA-bezorgers goed en op tijd bezorgd bij jou thuis of op het werk.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk