Halloween op Bouwspeeltuin Jeugdland

Afgelopen zaterdag 29 oktober hield bouwspeeltuin Jeugdland in Nieuwegein zuid voor de tweede maal een Halloweenfeest. In de middag konden de kinderen hun pompoen brengen voor de pompoenenwedstrijd. Intussen werd het speelterrein omgetoverd tot een spookachtig geheel. De zandbak werd een kerkhof en in het gebouw werden toepasselijke gerechten klaargemaakt, zoals griezelcake, trollendrollen, bleekscheten, etterkopjes en heksenvingers.

In de avond begon het feest met allerlei spelletjes zoals botten opgraven en schedelschieten. Vooral op het kerkhof waren veel kinderen aan het graven op zoek naar een bot. De kinderen konden ook een buideltje maken en de heks lokte veel kinderen naar haar griezelgrot.

Na afloop was de prijsuitreiking van de pompoenenwedstrijd. De prijzen bestonden uit waardebonnen om te gaan zwemmen in Merwestein, pannekoeken eten in Vreeswijk of een entree voor Kidz City. Deze dag is mede mogelijk gemaakt door het Oranjefonds. Om 21.00 uur gingen de kinderen weer naar huis met een prachtig verhaal. Onze videograaf Henk van Montfoort was ter plekke en maakte een filmpje en enkele foto’s.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk