Grote zolderbrand op de Limperslaan in Jutphaas

Donderdagavond 9 november rond 21.10 uur is een brand uitgebroken op een zolder van een woning aan de Limperslaan in Jutphaas. De brandweer was snel ter plekke maar kon niet voorkomen dat een dakkapel volledig afbrandde. De Limperslaan was voor het verkeer afgesloten. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. De brand is niet overgeslagen naar de naastgelegen woningen.

Voor zover bekend zijn er geen personen gewond geraakt. Rond 22.30 uur werd brandmeester gegeven. De bewoners konden de woning tijdig verlaten en zijn opgevangen door buurtbewoners. De brandweer was rond 22.45 uur nog bezig met nablussen. Stichting Salvage zal de schade opnemen. De naastliggende woningen hebben geen schade opgelopen.

Eén van de buren laat onze redactie weten: ‘Hulde aan de brandweer. Ik moet er niet aan denken als… De vlammen waren verbazend snel bedwongen en fijn dat iedereen de hulpdiensten alle ruimte bood. Ik hoop wel dat ze laten weten wat de oorzaak was, want ik merkte er niets van, tot de brandweer langs mijn raam reed. Sterkte aan de bewoners.’

Tekst

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk