Katern

Grote informatiedag Buurthuis De Brink

Buurthuis De Brink aan de Parelduiker 13 houdt op zaterdag 8 september haar OPEN DAG. Een infomarkt en inschrijfdag voor alle activiteiten, cursussen en bewonerscommissie. De openingstijd van de dag is van 14.00 tot 15.30 uur. Alle activiteiten worden via infotafels en demonstraties gepresenteerd.

De bewoners van de wijk de Doorslag hebben reeds het gidsje waar alle buurthuisactiviteiten in beschreven staan in hun brievenbus gekregen. Mensen buiten de wijk kunnen het gidsje ophalen bij het buurthuis.

Een greep uit het activiteitenaanbod:

Voor de kinderen zijn er o.a. een maandelijkse disco, een cursus dierenverzorging, streetdance, tekencursus, striptekenen en via technica-10, een eigen website maken. Voor de tieners elke dinsdag- en vrijdagmiddag na schooltijd Scholierencafe en Streetdance.

Voor volwassenen is er een ruim aanbod, zoals yoga, diverse creatieve activiteiten, koken voor mannen, aerobics en basiscursus computergebruik.

Voor de 55-plussers is er o.a. koersbal, biljarten en natuurlijk kunnen de 55-plussers ook meedoen aan het cursusaanbod van de volwassenen. Natuurlijk heeft het buurthuis peuteropvang voor de peuters van 1 ½ – 4 jaar.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk