Katern

Grote info- & inschrijfdag bij Buurthuis De Brink

Buurtcentrum De Brink aan de Parelduiker 13 houdt op zaterdag 28 augustus haar OPEN DAG. Een infomarkt en inschrijfdag voor alle activiteiten, cursussen en bewonerscommissie. De openingstijd van de dag is van 14.00 tot 15.30 uur. Alle activiteiten worden via infotafels en demonstraties gepresenteerd.

De bewoners van de wijk de Doorslag hebben reeds het gidsje waar alle buurthuisactiviteiten in beschreven staan in hun brievenbus gekregen. Mensen buiten de wijk kunnen het gidsje ophalen bij het buurthuis. Een greep uit het activiteitenaanbod:

Voor de kinderen zijn er o.a. een maandelijkse disco, streetdance, tekencursus en striptekenen. Voor de tieners elke dinsdag- en vrijdagmiddag na schooltijd Scholierencafe, technica 10 elektriciteit en streetdance. Voor volwassenen is er een ruim aanbod, zoals yoga, diverse creatieve activiteiten, aerobics en basiscursus computergebruik. Voor de 55-plussers is er o.a. koersbal, biljarten en sjoelen. De 55-plussers kunnen ook meedoen aan het cursusaanbod van de volwassenen.

Natuurlijk heeft het buurthuis peuteropvang voor de peuters van 1 ½ – 4 jaar. Wilt u meer informatie en u laten inschrijven voor deze activiteiten en nog vele anderen kom dan naar de OPEN DAG op zaterdag 28 augustus in Buurtcentrum De Brink.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk