Grote Diddl-ruilbeurs op Cityplaza

Wegens groot succes zal op woensdag 1 februari voor de derde keer een groot Diddl feest in winkelcentrum City Plaza in Nieuwegein worden gehouden. Alles staat deze middag in het teken van de supergave muis Diddl en al zijn vriendjes. Het Diddl feest gaat van start om 13.00 uur en zal eindigen om 16.30 uur. De deelname aan deze dag is natuurlijk gratis.

Op deze woensdagmiddag is er een grote Diddl-ruilbeurs. Voor deelname aan de ruilbeurs kunnen de kinderen zich vanaf 13.00 uur opstellen aan de diverse tafels in de passages van City Plaza . Er zijn veel tafels aanwezig waar de Diddl spulletjes op kunnen worden uitgestald om deze te ruilen met andere kinderen. Uiteraard is verkoop door deelnemers niet toegestaan.

Verder zullen er deze middag verschillende leuke Diddl activiteiten plaatsvinden. Op het centrale plein kunnen de kinderen op de foto met een superzachte Maxi Diddl. De foto kan direct mee naar huis worden genomen. De Maxi Diddl wordt om 16.30 uur onder alle aanwezige kinderen verloot. De lootjes worden onder de deelnemende kinderen gedurende deze middag bij alle activiteiten uitgedeeld .

Ook kunnen de kinderen aan de knutseltafel op Foodplaza Diddl -kleurplaten inkleuren waarmee ze ook kans maken op een leuke Diddl-prijs.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Grote Diddl ruilbeurs op Cityplaza!

Op woensdagmiddag 2 februari as. zal in winkelcentrum Cityplaza te Nieuwegein een groot Diddl feest plaatsvinden. Alles staat deze middag in het teken van de supergave muis Diddl en al zijn vriendjes. Het Diddl feest gaat van start om 13.00 uur en zal eindigen om 17.00 uur.

Op deze woensdag middag is er een grote Diddl-ruilbeurs. Voor deelname aan de ruilbeurs kunnen de kinderen zich vanaf 12.30 uur aanmelden bij het kraampje op het centrale plein in City Plaza. Er zijn veel tafels aanwezig waar de Diddl spulletjes op kunnen worden uitgestald om ze gratis te ruilen met de andere kinderen.

Verder zullen er deze middag verschillende Diddl activiteiten plaatsvinden. Je kunt op de foto met een superzachte Maxi Diddl, die aan het einde van de middag onder alle aanwezige kinderen zal worden verloot. Ook kun je een fotolijstjes maken voor de foto van jou en Diddl. En je kunt Diddl helpen zijn kaas te pakken in een enorme Diddl-sjoelbak en hierbij krijgen jullie altijd een grabbelprijsje.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren