Katern

Grootste trampolinepark van EU in Nieuwegein

Zaterdag 4 juli 2015 opent Jumpsquare aan de Van Musschenbroekbaan 2 in Nieuwegein zijn deuren als het grootste trampolinepark van Europa. De trend is overgewaaid uit de VS, maar heeft een Nederlands jasje gekregen. Met maar liefst een oppervlakte van 2000 m2 wordt Jumpsquare gezien als het grootste trampolinepark van Eutopa.

Het attractiepark kent activiteiten die zijn ingedeeld in zogenoemde area’s ofwel zones. Zo is er bijvoorbeeld een ‘Trick Area’ waarbij hoogte centraal staat. Ook is er een ‘Club Area’ waarin je lekker los kan gaan op beats en kan gaan feesten in combinatie met ‘jumpen.’

Jumpsquare voor iedereen toegankelijk. Maar omdat jumpen een intensieve bezigheid is, worden mensen met een medische conditie die een letsel kunnen oplopen of de veiligheid van anderen in gevaar kunnen brengen niet toegelaten om te gaan jumpen. Verder biedt Jumpsquare professionele trampolines met een maximum toegstaan gewicht van 130 kg. Ook is het pas toegestaan te jumpen als je 10 jaar of ouder bent.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk