Grootste plasticmodelbouwshow van Europa in Nieuwegein

De Nationale Modelbouwvereniging IPMS Nederland organiseert op 29 oktober 2016 van 10.00 uur tot 17.00 uur dé grootste plasticmodelbouwshow op het Europese vasteland met een hele kilometer showtafels in het NBC-Congrescentrum aan de Blokhoeve 1 in Nieuwegein. In een Kids-Corner kunnen jongeren onder vakkundige begeleiding zelf een model in elkaar zetten.

Bezoekers kunnen genieten van honderden gebouwde schaalmodellen en diorama’s van voertuigen, schepen, vliegtuigen en figuren. Het beursgedeelte biedt alles wat de moderne modelbouwer voor deze hobby nodig heeft. Er is een supertombola met mooie prijzen! Kosten van de lootjes: 50 cent.

Er is een internationale wedstrijd, waar o.a. ‘Het Best of Show’ model wordt verkozen. Vele internationale deelnemers uit tien Europese landen bieden een blik op de wereld in miniatuur.

De toegangsprijs is slechts 6 euro. Kinderen t/m 12 jaar mogen onder begeleiding gratis naar binnen. De toegang voor IPMS-leden is gratis, op vertoon van hun geldige lidmaatschapskaart.

De International Plastic Modellers’ Society, is een vereniging met leden over de hele wereld. Het verhaal is in 1963 in Engeland begonnen en heeft zich wereldwijd verspreid.

plasticmodelbouw

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk