Grootste Gay Lifestyle event van de BeNeLux in Nieuwegein

Op 27, 28 en 29 oktober 2017 vindt de eerste editie van de Rainbow Expo plaats in de Beursfabriek in Nieuwegein. De Rainbow Expo is het grootste gay lifestyle event van de Benelux. De beurs staat geheel in het teken van bedrijven in contact te brengen met de LGBT-community of LGBT-minded personen. Ticketverkoop gaat van start op vrijdag 14 juli vanaf 10.00 uur.

De beurs is bedoeld voor bedrijven die hun nieuwste producten en diensten vertonen. Bezoekers komen om te proeven, proberen, ervaren, shoppen en inspiratie op te doen op het gebied van lifestyle, design & luxury, wonen, culinair, vrije tijd, beauty, gezondheid en fashion.

Tijdens de beurs kunnen exposanten netwerken op de Rainbow Lounge, welke alleen toegankelijk is voor exposanten en genodigden. Enkele grote partners zijn OUTtv, COC en IntoGirls. Van eerlijk en ambachtelijk eten, verse producten, heerlijke wijnen en uiteraard wordt het een culinaire beleving, je vindt het allemaal op de Foodtruck Area! Daarnaast is er ook een Arts Plaza waar bezoekers zich kunnen vermaken met beeldende kunstenaars, body painter en tattoo artists. Tevens is er ook Lounge of Love waar bezoekers de mogelijkheid krijgen nieuwe contacten op te doen, onder begeleiding van bubbels en live optredens.

Volgens een ruime schatting is 8 à 10 procent van de Nederlandse bevolking LGBT. Dit is dus een groot en specifiek segment die vaak door veel bedrijven wordt vergeten. Rainbow Expo is daarom de perfecte gelegenheid om van deze doelgroep de aandacht te trekken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk