Grootse opening Sportandspirits

Na een lange voorbereiding was het eindelijk zo ver. Op donderdag 27 september opende Ilja van den Hurk haar deuren op de locatie “De Pinquin” aan de Emmaweg 13 in Vreeswijk onder de naam Sportandspirits. Het geven van groepslessen is al meer dan 15 jaar haar passie. De lessen die ze geeft zijn Sport and Pump, Buik/billen/benen, Kick en battle, Sport and Shake, Xco walking, Intensity Sports en Sportandspirits. Meer informatie hierover kunt u lezen op haar website.

Iedereen die bij de opening een felicitatie kwam brengen kon ter introductie gratis deelnemen aan de opening’s workout waarin alle les vormen aanbod kwamen. Dat leidde bij de deelnemers tot veel enthousiasme en gezelligheid.

Sportandspirits wil graag mensen gezond in beweging houden en dit zo laagdrempelig houden i.v.m de geld crisis van deze tijd. Daarom werkt Sportanddspirits met tienrittenkaarten! Dit geeft vrijheid om te komen wanneer je maar wilt, Bij Sportandspirits géén contracten, inschrijfgeld en incasso’s. Als u ook eens mee wil doen, kijk dan even op de website. Bij Sportandspirits staan plezier en gezelligheid bovenaan, voor jong en oud.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren