Grootse ontvangst van Sinterklaas in Nieuwegein

Op zaterdag 20 november om 12.00 uur zal Sint Nicolaas ook in Nieuwegein op grootse wijze worden ontvangen. Op de Raadstede, het grote plein waar het voormalige gemeentehuis heeft gestaan, is ruimte genoeg voor honderden kinderen. Zij kunnen daar al terecht vanaf 11.00 uur, want dan zijn reeds de Zwarte Pieten aanwezig die vanaf het grote podium de kinderen reeds zullen vermaken.

Om 12.00 uur zal dan de Goed Heiligman arriveren met zeker nog vele Zwarte Pieten en vanaf het grote podium is hij dan heel goed zichtbaar voor grote en kleine kinderen. Na dit welkom zal de Sint niet vertrekken, maar het overdekte winkelcentrum Cityplaza binnengaan, waar ook een podium voor hem is opgebouwd.

Sinterklaas is al een oude man en de ondernemers in Cityplaza willen hem dan ook deze middag een warmer plekje geven en zo kan Sinterklaas gezeten in zijn fraaie stoel tot 16.00 uur vele kinderhandjes schudden, liedjes met hen zingen en wie kruipt niet graag even bij de Sint op schoot?

Gedurende de gehele middag kom je in iedere hoek van het winkelcentrum wel een vreemde Zwarte Piet tegen. De een heeft een rubberboot bij zich en weer een andere Piet verplaatst zich op hoge stelten, maar alle zwarte grappenmakers hebben zeker een paar pepernootjes in hun zak.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren