Katern

Groot Ruil Event woonaccessoires in Nieuwegein

De Ruilfabriek in Nieuwegein is weer terug en organiseert vrijdag 8 februari aanstaande weer een groot Ruil Event van woonaccessoires. Hoeveel woonaccessoires staan bij jou in de kast? Lever van te voren jouw eigen woonaccessoires in en zoek toffe items tijdens het Ruil Event. De Ruilfabriek is gevestigd aan de Herenstraat 62 in Jutphaas en duurt van 19.00 uur tot 21.00 uur. De entreekosten zijn 5,- euro. Dit is inclusief een hapje en een drankje!

Hoe werkt het Ruil Event
Er zijn twee inlever momenten van je eigen overtollige woonaccessoires. Deze momenten zijn op vrijdag 11 – en zondag 20 januari aanstaande. Iedereen kan dan tussen 19.00 uur en 21.00 uur zijn eigen overtollige woonaccessoires inleveren die hij of zij wil ruilen. Mocht je op de inlever momenten echt niet kunnen, neem dan even contact met de organisatie via deruilfabriek@gmail.com dan kunnen zij een andere afspraak met je maken.

De Ruilfabriek neemt je spullen in, voor ieder item ontvang je 1 munt. Met deze munten kun je op 8 februari komen shoppen. Bij het inlevermoment koop je het toegangsticket van 5,- euro. Mochten je munten tijdens de ruilavond op zijn, dan kun je voor 1 euro nieuwe munten kopen. Dit kan pas na 20.15 uur omdat iedereen de kans moet krijgen om te shoppen. De opbrengst van deze extra verkoop is bestemd voor het goede doel.

De items die worden ingeleverd om te ruilen inleven moeten netjes, niet kapot en schoon zijn. Anders kan de organisatie de spullen niet accepteren. Je kunt je overgebleven items na het Ruil Event retour krijgen, anders worden de items geschonken aan Stichting De Tussenvoorziening. Deze Stichting begeleidt mensen naar zelfstandig wonen vanuit een dakloze situatie.

Mocht je niet willen ruilen maar heb je wel toffe items die je aan het Ruil Event wilt schenken kan dat ook uiteraard. De locatie van De Ruilfabriek is Herenstraat 62 te Nieuwegein ingang loods. (Volg het bordje Ingang Blonde Krullen Home Deco).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren