Gratis voet- en beenanalyse

Voor mensen met voet- of beenklachten organiseert Voetverzorging Tineke de Beer in samenwerking met KMI Home Care woensdag 9 maart een gratis Voet-& Beenanalysedag. Tijdens deze dag wordt een kosteloze echo van uw beenaderen gemaakt en controleren wij de stand van uw voeten. Ook is Insoleplus aanwezig, voor advies over steunzolen en/of modieuze slippers op maat. Locatie van handelen is Voetverzorging Tineke de Beer in Nieuwegein-Galecop (www.voetenbeer.nl), waar KMI ook wekelijks een steunkousenspreekuur houdt. Bel voor een gratis consult op woensdag 9 maart a.s. naar 030-6038816 of mail naar info@voetenbeer.nl. De Voet- en Beenanalysedag duurt van 10.00 tot 16.00 uur en om wachttijden te voorkomen, adviseren wij u dringend om vooraf een afspraak te maken.

Veel voet- en beenklachten zijn vaak eenvoudig te verhelpen met een pedicurebehandeling, inlegzolen of elastische kousen. Daarom organiseert Voetverzorging Tineke de Beer in samenwerking met KMI Home Care en InsolePlus weer een gratis Voet- en Beenanalysedag. Specialisten staan woensdag 9 maart a.s. in Nieuwegein-Galecop voor u klaar. Aansluitend ontvangt u advies hoe uw eventuele klachten het beste kunnen worden opgelost.

Voetverzorging Tineke de Beer is geregistreerd in het KRP waardoor sommige behandelingen door de zorgverzekeraar vergoed worden. KMI Home Care is sinds 2012 SEMH gecertificeerd voor elastische kousen, waardoor KMI bij alle zorgverzekeraars kan declareren. Reserveer tijdig uw gratis controle.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk