Katern

Gratis tennisles bij Rijnhuyse

Wilt u weten of tennis wat voor u is, kom dan zaterdagmiddag 25 juni naar Tennisvereniging Rijnhuyse in Nieuwegein. Tussen 16.00 – 18.00 uur staan onze trainers klaar om u gratis uw eerste tennisles te geven. Deze eerste les is bestemd voor jong en oud! Bovendien geldt vanaf die middag een kennismakinglidmaatschap van € 30,– voor de maanden juli, augustus, september en oktober 2016. Gelijktijdig met deze open dag vinden de halve finales van de clubkampioenschappen plaats, dus u krijgt direct een mooie indruk van de club met 7 smashcourtbanen. Interesse in een gratis tennisles op 25 juni? Mail dan naar annemiek.vanopijnen@casema.nl.

Niet in de gelegenheid om naar de tennisbaan te komen? Tennisvereniging Rijnhuyse staat zaterdag 25 juni ook op de informatiemarkt op het Muntplein (Batau) en de mensen daar kunnen u ook alles vertellen over de club en over het kennismakinglidmaatschap. Dit tijdelijke lidmaatschap is voor jeugdige als voor volwassen spelers. Zo kunt u in de zomerperiode zelf nog een aantal keren proberen of tennis wat voor u is en de sfeer op de club proeven. Ook op het Muntplein laat Rijnhuyse diverse tennisactiviteiten zien.

Wie gebruik wil maken van de gratis tennisles op 25 juni op de tennisclub, hoeft niet te beschikken over een eigen racket of ballen. Dit verzorgt de club. Sportieve kleding en zeker sportschoenen zijn wel nodig. Kijk op www.rijnhuyse.nl voor alle activiteiten op de club (agenda) of kom sfeer proeven!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk