Gratis strandballen bij De Kom

Het vakantiegevoel nog even vasthouden? Kinderen tot en met 12 jaar kunnen gratis een zomerse strandbal afhalen bij de kassa van De Kom. Ze hebben dan meteen een overzicht van wat er aan jeugd- en familievoorstellingen op het programma staat in het komende theaterseizoen van De Kom.

Zo schept Toneelschap Beumer & Drost vanuit de coulissen van De Kom regen wind, draken en monsters in de toneelvoorstelling ‘Hobbit, de voorstelling’ (17 oktober | vanaf 8 jaar). Pippi laat zien dat ze nog steeds niet kan rekenen in de musical ‘Pippi Langkous – De avonturen van het sterkste meisje ter wereld’ (21 oktober | vanaf 6 jaar).

Verder kunnen kinderen (en hun ouders) zich dit seizoen verheugen op o.a.: Hakim, VOF De Kunst, Jeugdcircus Fantastini, ‘Alice in wonderland’, Nijntje en niemand minder dan Ome Willem die in het theater te zien is met ‘De Film van Ome Willem’.

Zie voor meer informatie over jeugd- en familievoorstellingen in De Kom www.dekom.nl of haal de programmagids in huis. De kassa is open van maandag t/m vrijdag van 11.00 tot 17.00 uur, op vrijdagavond tot 19.00 uur en op zaterdag van 12.00 tot 15.00 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk